Hírek

10 dolog, amit tudni érdemes, mielőtt borhűtőt vásárolsz
A rendezett készletgazdálkodás és munkamenet egyik nagy segítsége az átlátható, szakmailag helyes bortárolás. Összeszedtünk 10 pontot, amit érdemes tudnunk mielőtt borhűtőt vásárolunk.

A legfontosabb tudnivalók az indukciós főzőlapokról
Az indukciós főzőlapon való főzés egy energiahatékony, biztonságos és kényelmes főzési módszer. Főként azoknak az éttermeknek, nagykonyháknak ajánljuk, akik nagy vendégforgalmat bonyolítanak, így számít a gyors, nagy volumenű teljesítés.

A konyhafőnök nyári kedvence: Céklaleves | Balázs Gergő mesterszakács
Mindennapi munkánk során kiemelkedő séfekkel van lehetőségünk együtt dolgozni, ami egy új sorozat gondolatát ihlette meg. A Konyhafőnök Kedvencében a Skill Trade csapatával szorosan együttműködő séfek, mára barátaink kedvenc receptjeit fogjuk megosztani.

A konyhafőnök desszertje | Sütőtökös pite gránátalmával | Sugár Dina
A név kötelez - Sugár Dina cukrász, a KukTanoda Gyermek Főzőiskola oktatója több száz gyerekkel szerettette már meg a sütés-főzést. Dina nem csak az ízekben törekszik a tökéletességre, minden alkotása egy ötletes kísérlet arra, hogyan lehet a sütést igazán játékossá tenni. Az eredmény egy mesés hangulatú sütemény!

A konyhafőnök kedvence: Sajtos zöldborsós gnocchetti borsmártással | Graziano Cattaneo mesterszakács
Ha valaminek nem tudunk ellenállni, az az olasz konyha. Egyik legrégebbi ügyfelünk, Graziano Cattaneo mesterszakács - túlzás nélkül Budapest legjobb olasz séfje - saját konyháját vezeti Mozsár utcai éttermében, a Kriziában. Graziano a világ legjobb szállodáiban és éttermeiben szerezte tapasztalatát, konyhája az eredeti, hamisítatlan olasz világot képviseli, mégis nagyon kreatív menüsorokkal. Graziano a munkájában azt élvezi legjobban, amikor alkothat és ebben a folyamatban igazán szárnyalhat a fantáziája.

A Konyhafőnök Kedvence | Osso Buco | Rosensteinék
Egyik legkedvesebb partnerünk a Rosenstein Vendéglő. Nemcsak azért, mert eszméletlenül jókat tudunk enni náluk, vagy mert bármikor belépünk a Mosonyi utcai étterem ajtaján, otthonos, családias hangulat és szeretet fogad bennünket, hanem mert mindent áthat Rosenstein Tibor filozófiája, miszerint "az étterem nemcsak lakomahely, hanem a lélek és a szellem feltöltődési helye is egyben. Ezért egy vendéglátóhelynek a békesség szigetének is kell lennie."