Leírás
Maxima SP MVAC 200 Professzionális vákuumcsomagoló gép
A vákuumcsomagolási eljárás segítségével az élelmiszerek eltarthatóságát nagyban meg tudjuk növelni annak köszönhetően, hogy a romlást vagy minőségbeni csökkenést eredményező biokémiai folyamatokat meggátoljuk és késleltetjük.
A vákuumcsomagolás az élelmiszeriparon belül leginkább a húsfélék, húskészítmények, sajtok, tejpor, őrölt kávé, a töltött és nyers tésztafélék csomagolására alkalmas.
Termék jellemzői:
- belső, kamrában történő csomagoláshoz,
- lapos tetős fóliahegesztés,
- automatizált csomagolási folyamat (szívás, hegesztés),
- rozsdamentes külső burkolat,
- digitális vezérlés,
- elektronikusan programozható,
- hegesztőél hossza: 260 mm,
- vákuumpumpa kapacitás: 10 m3/h,
- vákuumkamra mérete: 280x385x90 mm
Partnereink tapasztalatai alapján a Maxima SP MVAC 200 Professzionális vákuumcsomagoló gépet kifejezetten ajánljuk éttermeknek, cukrászdáknak, szállodáknak, pizzériáknak, büféknek, és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.
Paraméterek
Teljesítmény | 0,37 kW |
Speciális | kamrás |
Típus | Gép |
Feszültség | 230 V |
Cikkszám | SPMVAC200 |
Szélesség | 330 mm |
Mélység | 480 mm |
Magasság | 320 mm |
Súly | 35 kg |